Balaton vendégház

Ideális szálláslehetőség családoknak nyaralásukhoz


Bemutatkozás

Balatontól 100 méterre fekszik. Az apartman 5 fő (valamint további 1 fő részére vendégágy, így max: 6 fő) részére alkalmas. 54 négyzetméter alapterületű különálló apartman, melyhez egy három ágyas és egy két ágyas szoba, valamint fürdőszoba és két terasz tartozik. Konyha, étkező- nappali kábeltévével áll rendelkezésre. A belváros zajától távol esik, ugyanakkor egy könnyed sétával is 5 perc a központ.

Szolgáltatások

Autóval vagy motorral a zárható udvarban lehet parkolni. Gyermekek és felnőttek részére a füves kert valamint a kerti bútorokkal ellátott teraszok is rendelkezésére állnak. Klímaberendezés külön díj ellenében használható. A tulajdonos a ház emeleti szintjén, külön apartmanban lakik, információval szívesen áll a vendégek rendelkezésére! Háziállat nem hozható!

Strand

A Balaton Vendégháztól 200 méterre található az Újhelyi strand. A strandon öltözők, zuhanyzók, ingyenes illemhelyek, büfék, kölcsönzők (vizibicikli, kajak stb.) működnek, akár értékmegőrzőt is használhatunk, és csúszda is van. Járművel parkolni a strand előtti út két oldalán kijelölt fizetős parkolóban lehet (Ezért jó a közelben a Balaton Vendégházban üdülni, mert így a parkoló is ingyenes). Vendégköre főképp az újhelyi városrész magánnyaralóiból tevődik össze. A strand családias hangulatú, minden lehetőség megtalálható a területén a játékra, sportolásra, pihenésre, stb.

Apartman

Képek az apartmanról

Strand

Képek a 200m-re lévő strandról